Yderligere information
Land | |
---|---|
Område | |
Producent/leverandør | |
Type | |
Druesort | |
Indhold | 75 cl. |
Land | |
---|---|
Område | |
Producent/leverandør | |
Type | |
Druesort | |
Indhold | 75 cl. |
Kvalitet uden alkohol fra brødrene Dr. Ernst Loosen og Thomas Loosen. Ernst Loosen er en levende legende og det er svært at overdrive hans betydning for tysk vin i den bedste ende af kvalitetsskalaen. Fremstillet ved at dealkoholisere Mosel Riesling lavet på druer fra mindre vinbønder, som brødrene har udvalgt pga. druernes høje kvalitet. Boblerne fremkommer ved at under tryk tilføre CO2. Den er tro mod den ædle Riesling-drue og det er svært at smage, at den er uden alkohol. Den har frugtsødme, men et strejf af grape giver friskhed og en halvtør karakter. Skøn som alkoholfri erstatning af halvtør Champagne, Crémant, Cava eller Prosecco. Serveres lige fra køleskabet.