Yderligere information
Land | |
---|---|
Område | |
Producent/leverandør | |
Type | |
Druesort | |
Indhold | 75 cl. |
Land | |
---|---|
Område | |
Producent/leverandør | |
Type | |
Druesort | |
Indhold | 75 cl. |
Paolo Panerae, manden bag Castellare di Castellina og daværende formand for Domaines Baron de Rothschild (Lafite) Eric de Rothschild, grundlagde i 2002 Rocca di Frassinello og første årgang var 2004. I dag er Paolo Panerae eneejer og vinene har ligesom Castellare di Castellina positioneret sig i toppen af det italienske vinhierarki. Skabt af en af Italiens bedste vinmagere, Alessandro Cellai, som laver den på druerne Sangiovese 40 %, Merlot 20%, Cabernet Sauvignon 20 % og Syrah 20 %. Vinen modner på barriques (50 % nye) i 12 måneder. Bouqueten er intens, krydret og kompleks med præg af sorte kirsebær, ristede kaffebønner og muld. Smagen har overvældende frugtrigdom. Mørk bærfrugt smelter sammen med bløde tanniner og præget fra fadene til en kraftfuld helhed, som ikke er uden friskhed og elegance. Skøn til de kraftige kødretter.