Yderligere information
Land | |
---|---|
Område | |
Producent/leverandør | |
Type | |
Druesort | |
Indhold | 75 cl. |
Land | |
---|---|
Område | |
Producent/leverandør | |
Type | |
Druesort | |
Indhold | 75 cl. |
Fremragende rødvin fra Paolo Panareis historiske vingård Feudi del Pisciotto, der ligger i Cerasuolo di Vittoria, som er det eneste område på Sicilien med DOCG status (for vine lavet på et blend af druerne Frappato og Nero d’Avola). Paolo Panarei, der også ejer Castallare di Castellina i Toscana, har givet en af Italiens bedste vinmagere, Alessandro Cellai, frie hænder til at skabe vine af meget høj klasse.
Herlig blød og elegant rødvin lavet på den lokale drue Frapatto. Bouqueten byder på røde bær og blomsteragtige undertoner af især rose. Rød bærfrugt spiller også førsteviolin i den delikate smag der fylder fint i munden. Skøn til det lyse kød og stegte grøntsager. Hvis den serveres ved bare 10-12 grader er den også et godt valg til fisk.