Yderligere information
Land | |
---|---|
Område | |
Producent/leverandør | |
Type | |
Druesort | |
Indhold | 75 cl. |
Land | |
---|---|
Område | |
Producent/leverandør | |
Type | |
Druesort | |
Indhold | 75 cl. |
Collosorbo ejes og af Giovanna Ciacci og hendes to døtre Laura og Lucia. Ved kompromisløst at satse på kvalitet har Giovanna gjort Collosorbo til en topproducent. I dag har hun givet ansvaret videre til sine døtre Laura og Lucia, der fortsætter af kvalitetsvejen og laver klassiske vine af høj klasse, fra deres perfekt beliggende vinmarker i Castelnuovo dell’Abate. Druen er ligesom i Brunello Sangiovese Grosso, der lokalt kaldes for Brunello. Vinen er modnet på fade af slavonsk og fransk eg. 5-10% af fadene er barriques. Bouqueten byder på intense bæraromaer, cedertræ og fine krydrede undertoner. Smagen har – typisk for Collosorbo – stor frugtrigdom. De mange frugtnuancer når ud i hele munden og er i fornem balance med velintegrerede tanniner og delikat præg fra fadene. Skøn til det røde kød, kalv og gris med kraftigt tilbehør.