Yderligere information
Land | |
---|---|
Område | |
Producent/leverandør | |
Type | |
Druesort | |
Indhold | 75 cl. |
Land | |
---|---|
Område | |
Producent/leverandør | |
Type | |
Druesort | |
Indhold | 75 cl. |
Topproducenten Allegrini laver Belpasso på 40 % Corvina Veronese, 20 % Corvinone og 20 % Rondinella, som også benyttes til Amarone, samt 10 % af, hver af de to ædle franske druer Cabernet Sauvignon og Merlot. Vinstokkene har en gennemsnitlig alder på godt 30 år. 15 % af druerne tørres inden vininficeringen og vinen modner i 11 måneder på store fade af slavonsk eg. Bouqueten har præg af kirsebær, tørret bærfrugt og et strejf af chokolade. Smagen er indbydende og har god fylde. Dejlige modne frugtnuancer smelter sammen med blide krydrede undertoner til en lang, godt afrundet og harmonisk helhed. Skøn til det røde kød, kalv lam og gris.