Allegrini Belpasso

Yderligere information

Land

Område

Producent/leverandør

Type

Druesort

, , ,

Indhold

75 cl.

Beskrivelse

Topproducenten Allegrini laver Belpasso på 40 % Corvina Veronese, 20 % Corvinone og 20 % Rondinella, som også benyttes til Amarone, samt 10 % af, hver af de to ædle franske druer Cabernet Sauvignon og Merlot. Vinstokkene har en gennemsnitlig alder på godt 30 år. 15 % af druerne tørres inden vininficeringen og vinen modner i 11 måneder på store fade af slavonsk eg. Bouqueten har præg af kirsebær, tørret bærfrugt og et strejf af chokolade. Smagen er indbydende og har god fylde. Dejlige modne frugtnuancer smelter sammen med blide krydrede undertoner til en lang, godt afrundet og harmonisk helhed. Skøn til det røde kød, kalv lam og gris.

Andre vine fra Allegrini


Følg GOBIvin på Facebook og Instagram.